Känner du igen dig i att du tänker och pratar för mycket när det gäller din relation, även när det kommer till en fd relation som du inte längre är i? Även om relationen är/var uppenbart dålig för dig kör du på i samma tankemönster. Du ältar om och om igen vad han/hon sa och vad han/hon gjorde. Tar dina historier kring detta aldrig slut mer än en kort paus för att sedan åter börja älta. Känner du att ju sämre relationen är eller var så intresserar du dig mer för att analysera din partner/fd partner? Är det som att du slänger in alla dina analyser i en slags centrifug, som du har installerat i din hjärna, och som sedan körs dygnet runt?

  • Är det så att du känner att du inte kan ge upp ältandet och analyserande för att du har investerat så otroligt mycket energi och tid i det?
  • Är det så att du inte kan lämna det utan att du ska komma till den slags lösning du är ute efter?
  • Känner du att du får ångest om du inte får älta och analysera samma sak, om och om igen?
  • Känner du hur tankarna inte bara inkräktar på ditt sinne, utan också påverkar ditt känslomässiga och fysiska välbefinnande samtidigt som det skapar en dysfunktionell inverkan på ditt liv? 

Vägledning
Fördjupningen berättar om de förändringar du kan göra för dig själv och hur du hjälper dig själv när du har tankar som leder till ältande, som sedan kan leda till tvångsmässigt ältande och låsningar. 

Du får insikt i vad ältandet består av, vilka ingredienser som finns blandat i denna nedbrytande och giftiga cocktail. Du får också veta vad skillnaden är mellan normalt ältande och vad som är ett tvångsmässigt ältande. Fördjupningen kommer också ge dig information om varför du ältar och hur du kan hjälpa dig själv att sluta älta, hur du inför en egen förändring och gör en personlig utveckling som leder dig fram till en sundare relation med dig själv och med andra. 

Medlemmar berättar
"Guiden/fördjupningen är ett perfekt koncept, som en liten handbok! Att kunna gå in o läsa om det man är mitt uppe i för att förstå varför jag är fast i ett mönster och hur jag hittar vägen ut ur det! Vet att det är ingen enkel process, men vågar nu säga att det kommer gå vägen! Och det tack vare stöd jag fått från Julia. Och som nu mynnat ut i den här suveräna handboken. Jag är övertygad om att flera kommer känna igen sig i hur processen och vägen ut ur för att sedan kunna gå vidare! Och få samma stöd o hjälp som jag känner att jag får/fått! Det är ingen enkel sak att förstå, det man varit med om! Men det är fler än man tror som upplever/upplevt/kommer uppleva liknande erfarenheter! Viktigt att våga ta den hjälp som finns! Denna fördjupning/handbok är ett riktigt bra verktyg då!"

* * *

"Den här guiden är som ytterligare en "puff" i rätt riktning. När man kanske har lämnat den destruktiva relationen, men relationen fortfarande går på högvarv inuti ens hjärna. I guiden beskrivs på väldigt målande sätt (ibland riktigt komiskt på grund av igenkänningsfaktorn!) hur det kan "mala på" i ens tankar, och man får lite svart på vitt att denna typ av ältande inte leder till något bra i längden.

Jag rekommenderar verkligen guiden när man behöver verktyg för att vända fokus i sitt liv, bort från det destruktiva ältandet, och för att få hjälp att börja gå vidare med sitt eget liv i stället för att fastna i det gamla. Det kan vara lite tufft att granska sitt eget beteende, men det är nog nödvändigt att göra det ändå. För mig har fördjupningen och TuvaForum varit ett bra steg mot att släppa taget om det jag inte kan påverka och långsamt bygga upp en lugn och trygg tillvaro för mig och min dotter."

Copyright © 2008-2020 TuvaForum | tuva@tuvaforum.se