Kursmedlemmar om "Längtan och attraktion"

* * *

Jag uppskattade verkligen den här kursen. Den gav mig mycket förståelse och bekräftelse på sådant jag förstått utifrån det jag läst på om codenpendency och narcissism och även sådant jag själv upplevt i mina tidigare relationer genom livet (är nu 64 år). Jag är mycket intresserad av att även gå den tredje kusen som är på gång som handlar om "Förändra mönster".

* * *

Jag har gått båda kurserna och läser dem fortfarande.

Efter alla år, bortkollrad från mig själv, så är texterna i kurserna inte ”bara” som nödvändiga stödstolpar att klamra mig fast vid, utan också, inte minst vägledande när min kompassnål pendlar nyckfullt mellan vad som är klokt eller omdömeslöst.

Det här är ett svårt och utmanande ”arbete” jag givit mig in på, men samtidigt är det också en enorm trygghet att det heller aldrig kunde ske under bättre förutsättningar; det att jag finner stöd och klarhet i den information jag tar del av. 

Så omfattande som jag nu förstår att det här är, begriper jag inte hur jag någonsin skall kunna reparera, men jag tar ett andetag i taget och tror att jag, när jag vågar se (ännu mer av) min egen del i mönstren och har mod nog att våga förändra.


* * *

Jag har gått hos psykolog i två omgångar, men det har inte hjälpt det minsta. Har suttit och berättat för en nickande och hummande psykolog. Av en slump hittade jag till TuvaForum. 

Jag har lärt mig så enormt mycket om mig själv och de män jag mött. En helt ovärderlig kunskap. Jag har läst båda kurserna om att sätta gränser och attraktion och längtan. 

I kursen om attraktion och längtan har jag börjat kunna se vad som hänt då jag har träffat en man och hur jag förnekat det destruktiva jag upptäcker och istället levt i en fantasivärld med förnekelse för att jag så gärna vill leva i drömmen. 

Kursen har talat direkt till mig och för första gången har jag förstått hur jag fungerar och hur de män jag mött fungerar och varför jag dras till dem. Kursen "attraktion och längtan" har gjort att jag ser så klart som jag aldrig förr gjort. Det är som att jag fått helt nya ögon.

Tack Julia för att du via kursen "attraktion och längtan" lärt mig förstå mig själv och fått mig att se klart. Via kursen "sunda gränser" har du lärt mig att sätta stopp snabbt sedan jag sett det destruktiva och inte dras med i fantasin om drömprinsen. Jag har behövt båda kurserna. Utan att förstå och se kan man inte heller sätta gränsen. 

Ojoj, tänk ändå om jag fått denna kunskap då jag var 20, men huvudsaken var ju att jag fick den nu. Anklagar inte mig själv längre för att vara lättlurad. Har större förståelse och är mer rädd om mig själv.

* * *

Min upplevelse av denna kurs är befriande!

Jag märkte snabbt att något inte stod rätt till men valde att inte lyssna på detta i början. Sen blev det svårare att lyssna på mej själv för jag blev så insyltad i hans lögner, offerroll och manipulationer.
 
Jag är så glad att jag hittade till TuvaForum och fick en röst till mina känslor eftersom det var en sån total chock för mej det som hände. Någon som förstod, som inte trodde jag hittade på och som kan ge mej svar på varför jag inte lyssnade på mej själv från början.
 
Jag läser båda kurserna igen och igen och med hjälp av Julia försöker jag förstå vad släppa taget betyder..det finns så otroligt många bottnar i detta uttryck.

* * *

Jag kan inte med några få ord tala om hur mycket Julia och TuvaForum betyder för mig. Äntligen hittade jag någon som förstår och förklarar på rätt sätt så att jag äntligen förstår vad det är som händer och vad jag behöver jobba med och förändra. Jag har gått båda kurserna och jag läser dem om och om igen. Jag kan inte nog rekommendera dem!

* * *

Vilka texter! Jag pendlar mellan lättnad över att börja förstå och illamående. Jag har alltid trott att det räcker att det ska klicka och att sedan ordnar sig resten för att känslorna är så rätt. Men Herre Gud så blind jag måste ha varit! Varför har aldrig någon förklarat detta tidigare???? Jag har sökt hjälp tidigare och aldrig fått svar på varför det blir så destruktivt eller vad jag kan göra åt det. Julia du knäcker något viktigt här och du förklarar så otroligt bra.

Rekommenderar jag kursen? Ja, absolut! Ge dig kursen i present för det kan vara en av de viktigaste!

* * *

Jag har börjat, lite haltande, på kursen ”Omedelbar attraktion” och återigen slås jag av förundran över hur Julia så tydligt kan beskriva mekanismerna med en sådan precision… Jag tappar andan. Ja, blir faktiskt mållös. 

Det är omvälvande; som att bräckas in i sitt egna väsen och äntligen få klarhet. Se. Äntligen stärkas i sin hjärstängel och förstå - jag äger mitt liv! Ingen annan.

* * *