MINIKURS OCH E-BOK: Sund självkänsla* Du får även minikursen som e-bok (60 sidor)

* * *

"Jag har läst många böcker om självkänsla och känt mig allergisk mot de ofta klämkäcka råden och hur enkelt de får allting att låta. Men minikurserna är verkligen jättebra! Man slipper läsa en massa upprepningar som står i de flesta andra böcker för Julia förklarar på ett helt annat sätt så att jag verkligen känner att hon förstår vad det handlar om och vad som faktiskt behöver göras för att få till en förändring på riktigt!"

* * * 

"Den här minikursen kommer jag att återvända till många gånger. En del tips har redan gett positiva förändringar i mitt liv och en större förståelse för hur jag fungerar."

* * * 

"Det här är en pärla! Jag har den också som e-bok och läser då och då i mobilen när jag behöver påminna mig om förändringar jag behöver jobba med. Det är lätt att falla tillbaka i gamla mönster och då tar jag en paus från allt  och läser några rader från kursen och påminns då hur jag ska hålla fokus på de som inte drar ner mig. Fantastiskt att det finns möjlighet att få så mycket bra texter och hjälp härifrån!"