VÄLKOMMEN 

"Att byta ut känslor och tankar

kring att vara maktlös och drabbad till att

bli mer medveten om hur vi själva sätter nivån

för hur vi behandlas i nära

relationer."

GÅ DIREKT TILL REGISTRERING

  

* * * REGISTRERA DIG FÖR VÅR ONLINEKURS * * *


NÄR BÖRJAR KURSEN OCH HUR LÅNG ÄR DEN?
Efter registrering  gäller licensen i 6 månader från registreringsdatum. Eftersom det här är en onlinekurs gör du den på de tider som passar dig Inom spannet av dina 6 månader startar du när du själv önskar och går framåt i din egen takt.

Kursen innehåller 26 texter. För att läsa och ta in vad som står, för att fundera och reflektera och sedan också faktiskt arbeta med att aktivt försöka införa en förändring, så krävs mer än 26 dagar. Det gör att från det att du registrerar dig så har du tillgång till kursen i 6 månader. Det ger dig möjlighet att läsa texterna igen, gå tillbaka och reflektera för att arbeta lite extra med det som känns mest viktigt i den fas du är i.

För att du ska kunna ta till dig kursen på bästa behöver du ha viljan till förändring. Du behöver lägga ner tid, kraft och energi på dig själv för att faktiskt ändra dina vanor. För att verkligen arbeta med en förändring är rådet att du under två sammanhängande månader ger dig 30 minuter per dag för att läsa texterna, samt sedan funderar och reflekterar över vad du har läst. Du behöver ett visst mått av att självdisciplin då kursen är på distans utan lärare eller coach. 

MÖJLIGHET ATT KOMMUNICERA, DISKUTERA OCH DELA ERFARENHETER
Som kursmedlem kommer du har möjlighet att kommunicera, diskutera och dela erfarenheter, vilket görs inne på själva kurssidorna. Ingen kommer veta vem du är som privatperson då varken ditt riktiga namn eller e-maildress kommer att synas. Det enda som blir offentligt för andra kursmedlemmar är det användarnamn du har valt när du registrerar dig.

 

VAD KOSTAR KURSEN?

    • Onlinekurs med studier på egen hand under 6 månader kostar 300 kr 

HUR REGISTRERAR OCH BETALAR JAG FÖR KURSEN?

Till registrerings- och betalsida >>

Du kan också kontakta oss för annat betalsätt på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ANSVAR
Endast registrerade medlemmar har rätt till kursen. Var och en som medlem är ansvarig för att lösenord och användaridentitet förvaras på ett sätt så att inga obehöriga tar del av det. 

TuvaForum tar inte medicinskt ansvar för medlemmars hälsa, utan uppmanar alla medlemmar med hälsoproblem att alltid uppsöka läkare och/eller psykolog.

UPPHOVSRÄTT
Allt material på TuvaForum tillhör TuvaForum. Materialet får inte kopieras, säljas eller distribueras eller på annat sätt återges utan skriftlig tillåtelse från TuvaForum.