VÄLKOMMEN 

 

"Att byta ut känslor och tankar

kring att vara maktlös och drabbad till att 

bli mer medveten om hur vi själva sätter nivån

för hur vi behandlas i nära relationer."

 

Den här kursen riktar sig till dig som är vuxen och fri att välja dina egna relationer men som känner att du trots detta är fångad i mönster och vanor. Vi är många vuxna som känner att vi, av olika anledningar är i en relation och plötsligt känner oss maktlösa och utan kontroll när det kommer till hur relationen ser ut och hur vi blir behandlade. 

Basen för vuxna och fria relationer är:

  1. DU väljer själv din partner, DU väljer att vara i en relation med din partner och DU är också fri att avsluta relationen och lämna din partner. 

  2. Din partner väljer själv vilken partner han/hon vill vara tillsammans med, det är han/hon som själv väljer att vara i en relation och han/hon är fri att lämna relationen och lämna sin partner.

Ingen quick-fix
Självutveckling är en process som varar under hela livet. Grunden vi behöver för självutveckling är att vi är öppna för förändring - vår egen förändring. Vi behöver lära känna oss själva och se den röda tråden som gör att vi fastnar i mönster och vanor som inte är hälsosamma för oss själva. 

Med den här kursen vill jag försöka väcka medvetenhet till hur vi kan ändra tankemönster och vanor för att på sikt hjälpa oss själva att skapa en sund relation till oss själva och andra. 

Bli kursmedlem
Kursen kostar 370 kr och för att bli kursmedlem mailar du: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TuvaForum