Välkommen till TuvaForums onlinekurs

DENNA KURS INGÅR I ETT LÄSMEDLEMSKAP
(Bli läsmedlem)
 

"Bespara dig mycket lidande genom att förändra bilden av dejting, inleda relationer och attraktion. Hälsosamma relationer är nämligen inget som bara händer. Vill du förstå, lära dig och bli bra på att skapa relationer som faktiskt passar dig? Då är du välkommen till TuvaForums onlinekurs Inleda relationer med 30 fördjupande kurstexter och viktiga frågor som du kan ställa dig själv." 

* * *

När vi möter någon för första gången, känner omedelbara och starka känslor, samt känslor av en slags igenkänning, så är det ofta så att vi känner att vi äntligen har träffade den person som vi har längtat efter "den rätte/den rätta". Många definierar den här "rätte/rätta" som den perfekta partnern som kommer in i våra liv och uppfyller alla våra drömmar. Utan hänsyn till verkligheten, vem vi själva är och vem den andra personen faktiskt är, så hänger vi oss helt och fullt till våra illusioner - vi känner att den här personen ingår i vår lycka. 

Livet och dess möten är dock långt ifrån så enkla.

Något som ofta dyker upp efter första förälskelsefasen är att vi:

  • Glider ifrån varandra.
  • Känner inte igen varandra i den förändring som sker efter förälskelsens första tid.
  • Ifrågasätter motiv och känslor bakom relationen. 

Även om alla möten och relationer är unika så finns det ett mönster som tenderar att framträda i just dessa hastigt uppblossande och intensiva möten där spänningen är väldigt hög och mycket händer på kort tid. Lågorna brinner och i många fall bränner vi oss inte bara rejält utan det känns som att vi brinner upp. Antingen avstannar relationen ofta tvärt på ett oschyst sätt eller så fortsätter relationen, långt ifrån på lika villkor för båda parter, och blir dysfunktionell.

Upplever du att du har varit i en mardröm, att någon har gjort sig lustig över dina innersta drömmar om en äkta kärleksrelation med en själsfrände, bara för att stå kvar i något som var en dagdröm som aldrig gick i uppfyllelse? Känns det som att ett svart hål har öppnat sig under dina fötter, att du ramlade ut från sagan rakt ner i mörkaste mörker? Känns det som att du har förlorat dig själv och din själ? 

Känns det som att du är utmattad och inte vet hur du ska komma upp ur ditt mörker för att känna dig levande igen? Känns de som att du har svårt att förstå hur dina ögon ska återfå sin gnista, hur du ska hitta tillbaka till skrattet och lusten? Känns det som att livet har tappat sina färger och att du bara sjunker djupare ner i mörkret?

Den här kursen kommer guida dig fram i vad det var som hände, hur du kan återhämta dig och läka, samt göra dig medveten om vad du faktiskt har lärt dig på vägen när det kommer till dig själv och relationer. Förhoppningen är att du kommer till ett uppvaknade, att du framöver kan dejta och inleda relationer mer medvetet istället för att snurra runt i cirklar som leder till ett återupprepande av gamla och smärtsamma mönster. 

Jag vet att många känner känslor av hopplöshet, samt rädsla över att aldrig få vara med om att känna så starka känslor av intensiv och rusig lycka, stark attraktion och lust, igen. Men när vi blir medvetna, skaffar kunskap, samt ser igenom våra illusioner - då kan vi börja pussla ihop en mer realistisk bild och börja öppna upp för en förändring när det kommer till hur vi ser på oss själva, på vår omgivning och på relationer.

Jag tror inte på quick-fix, så jag säger inte att detta med förståelse, kunskap, utveckling, förändring och läkning är något som görs i en handvändning, men att börja resan är ett bra första steg.

 

* * * REGISTRERA DIG FÖR VÅR ONLINEKURS * * *

NÄR BÖRJAR UTBILDNINGEN OCH HUR LÅNG ÄR DEN?
Efter registrering  gäller licensen i 12 månader från registreringsdatum. Eftersom det här är en onlinekurs gör du den på de tider som passar dig Inom spannet av dina 12 månader startar du när du själv önskar och går framåt i din egen takt.

För att du ska kunna ta till dig kursen på bästa behöver du ha viljan till förändring. Du behöver lägga ner tid, kraft och energi på dig själv för att faktiskt ändra dina vanor. 


VAD KOSTAR KURSEN?

VILL DU HA EN EGEN COACH?
Vill du ha en coach under kursens gång så kontaktar du TuvaForum (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. )

HUR REGISTRERAR OCH BETALAR JAG FÖR ETT LÄSMEDLEMSKAP DÄR KURSEN INGÅR?

För att registrera dig och bli medlem kontaktar du: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Meddela bara hel kort att du vill bli läsmedlem och vill ha behörighet till onlinekursen "Dejta och inleda relationer"

ANSVAR
Endast registrerade medlemmar har rätt till kursen. Var och en som medlem är ansvarig för att lösenord och användaridentitet förvaras på ett sätt så att inga obehöriga tar del av det. 

TuvaForum tar inte medicinskt ansvar för medlemmars hälsa, utan uppmanar alla medlemmar med hälsoproblem att alltid uppsöka läkare och/eller psykolog.

UPPHOVSRÄTT
Allt material på TuvaForum tillhör TuvaForum. Materialet får inte kopieras, säljas eller distribueras eller på annat sätt återges utan skriftlig tillåtelse från TuvaForum.