Registrera dig för onlinekurs

NÄR BÖRJAR UTBILDNINGEN OCH HUR LÅNG ÄR DEN?
Efter registrering gäller licensen i 6 månader från registreringsdatum. Eftersom det här är en onlinekurs gör du den på de tider som passar dig Inom spannet av dina 6 månader startar du när du själv önskar och går framåt i din egen takt.

Kursen innehåller 30 texter, en text för varje dag under en månads tid. Men för att läsa och ta in vad som står, för att fundera och reflektera och sedan också faktiskt arbeta med att aktivt försöka införa en förändring, så krävs mer än en månad. Det gör att från det att du registrerar dig så har du tillgång till kursen i 6 månader. Det ger dig möjlighet att läsa texterna igen, gå tillbaka och reflektera för att arbeta lite extra med det som känns mest viktigt i den fas du är i. 

För att du ska kunna ta till dig kursen på bästa behöver du ha viljan till förändring. Du behöver lägga ner tid, kraft och energi på dig själv för att faktiskt ändra dina vanor. För att verkligen arbeta med en förändring är rådet att du under två månader ger dig 30 minuter per dag för att läsa texterna, samt sedan funderar och reflekterar över vad du har läst. Du behöver ett visst mått av att självdisciplin då kursen är på distans utan lärare eller coach men det finns också möjlighet att välja alternativet att registrera dig för kursen med stöd från en coach.

VAD KOSTAR KURSEN?

Onlinekurs med studier på egen hand under 6 månader kostar 370 kr
Du bokar coach för 500 kr/mån

HUR REGISTRERAR OCH  BETALAR JAG FÖR KURSEN?

Till betalsidan >>

Du kan också kontakta oss för annat betalsätt på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ANSVAR
Endast registrerade medlemmar har rätt till kursen. Var och en som medlem är ansvarig för att lösenord och användaridentitet förvaras på ett sätt så att inga obehöriga tar del av det. 

TuvaForum tar inte medicinskt ansvar för medlemmars hälsa, utan uppmanar alla medlemmar med hälsoproblem att alltid uppsöka läkare och/eller psykolog.

UPPHOVSRÄTT
Allt material på TuvaForum tillhör TuvaForum. Materialet får inte kopieras, säljas eller distribueras eller på annat sätt återges utan skriftlig tillåtelse från TuvaForum.